Over Perficia

Mijn naam is Kay Derks. Meer dan een decennia ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Door de jaren heen heb ik mij mogen ontwikkelen op diverse functies (als adviseur, teamleider en procescoördinator). Mooie uitdagingen waar ik veel van heb geleerd. Het waardevolste dat ik hiervan leerde? Dat het geven van financieel advies mijn passie is, daar ligt mijn hart.

De wereld is (gelukkig) constant onderhevig aan verandering, zo ook die van financiële dienstverlening. Helaas is niet iedere verandering positief. Persoonlijk advies met een vertrouwde adviseur raakt bij banken, tussenpersonen en verzekeraars steeds meer op de achtergrond. En dat terwijl veel mensen, in sterk toenemende mate, behoefte hebben aan een persoonlijk aanspreekpunt. Iemand die hen begeleid in de steeds complexere financiële wereld. Dat kan en moet anders dacht ik!

Daarom heb ik besloten Perficia op te richten. Perficia staat voor Persoonlijk Financieel Advies. What's in de name? In dit geval veel. Ik geloof in de lange termijn relatie tussen u als klant en mij als adviseur, want alleen als ik u persoonlijk ken, kan ik u goed adviseren.

Wij helpen u met:

  • Een goede nachtrust! Wij geven inzicht in uw financiële situatie en zorgen dat u geen onnodige risico's loopt. Daar hoeft u dus niet meer van wakker te liggen!
  • Dromen over de toekomst! Uw droomwoning kopen, vroegpensioen, een tweede woning of vermogensopbouw voor de studie van uw kinderen? Wat uw dromen ook zijn, wij ondersteunen graag in het bereiken van uw doelen. Ons motto is niet voor niets "als je het kunt dromen, kun je het ook doen!"

Slapen zonder zorgen over financiële risico's? Of sparren over uw dromen? Graag maak ik een afspraak met u. Bel of mail me gerust voor een vrijblijvend en goed gesprek.

Kay Derks

Even alle belangrijke zaken op een rij

Een overzicht van alle juridische en informatieve documenten

Ons kantoor of één of meerdere werknemer(s) staat/staan bij verschillende organisaties geregistreerd.

Registraties

Een vergelijkingskaart geeft informatie over onze dienstverlening en wat je ongeveer aan kosten kunt verwachten. In een productwijzer staan de belangrijkste kenmerken van een verzekering. Dit helpt u bij het oriënteren en om te bepalen of een verzekering zinvol voor u is.

Vergelijkingskaarten Productwijzers

Wij verwerken persoonsgegevens wanneer u gebruik maakt van onze diensten en cookies wanneer u onze website bezoekt. Benieuwd hoe wij dit doen?

Privacy Cookies Disclaimer

Waar gewerkt wordt, kunnen fouten gemaakt worden of kunnen er misverstanden ontstaan. Lees in onze klachtenprocedure hoe wij met uw klacht omgaan.

Klachtenprocedure

Even voorstellen

Welkom bij Perficia! Lees meer over mij door te klikken op "over Perficia".

Kay Derks

Kay Derks

Eigenaar / Adviseur

Mijn naam is Kay Derks. "Er staan op momenten dat iemand hulp nodig heeft, samen bouwen aan een stabiele toekomst, inzicht geven in complexe situaties en planmatig werken aan (uw) doelstellingen". Dit zijn woorden die mijn hart sneller laten kloppen omdat ze de drijfveren zijn achter mijn presteren als mens, en dus als adviseur. Graag wil ik er daar nog een paar dingen aan toevoegen om mijzelf uit te drukken: energiek, gedreven, creatief en altijd te porren voor uitdagingen!

Over Perficia